Mode

Een poloshirt alleen geschikt voor de zomer? Welnee!

Iedere man heeft, minstens, één poloshirt in de kast. En dat is nu niet direct iets om verbaasd over te zijn. Je kunt een poloshirt altijd weer dragen. In de zomer lekker op je shorts, in de winter op je jeans of pantalon en dan met een leuke trui of een jasje erover. Je kunt tegenwoordig zelfs poloshirts met lange mouwen kopen! Hoe fijn is dat. Met een poloshirt zie je er altijd weer uit als om door een ringetje te halen. Het kraagje zorgt ervoor dat zo'n shirt net wat gekleder overkomt dan een gewoon t-shirt. Je hebt poloshirts in alle kleuren van de regenboog. Ook zijn er polo's met verschillende dessins. Je vindt op Hemd voor Hem altijd een polo die jou goed voegt!

Kom netjes voor de dag in een poloshirt

Je kunt online alle poloshirts, van alle bekende merken, vinden die je zoekt. Je hoeft maar één website te bezoeken om de shirts van de beste kwaliteit voor de beste prijs te vinden. Door het dragen van een poloshirt draag je ook iets uit: namelijk dat het voor jou belangrijk is dat je er goed gekleed bijloopt. Ook als je thuis aan het werk bent en je de hele dag in online overleg zit, kun je heel goed een polo op je joggingbroek aantrekken. Je komt dan alsnog heel netjes voor de dag!

Geen zin in gedoe en verwassen kleding?

Dan zit er maar één ding op: hou je aan de wasvoorschriften. Die vind je gewoon in het label in iedere polo. Was je polo's niet te heet en, als het even kan, droog ze (buiten) aan de lijn. Je voorkomt dan dat je een polo vol kreukels moet aantrekken of dat je deze moet gaan strijken. Dat wil je niet, daar heb je geen tijd voor en waar had je je strijkijzer ook al weer opgeborgen?

Koop alleen de kleur die je zult dragen

Want, laten we eerlijk zijn, als je niet graag opvalt, dan wil je helemaal geen rode polo en als je niet graag lichte kleuren draagt, dan heeft de aanschaf van een witte polo geen enkele zin. Het leven is al duur genoeg en, al kun je nu polo's met een leuke korting kopen, dat wil niet zeggen dat je zomaar alles moet gaan aanschaffen. Je kunt het online shoppen dus ook het best zelf doen. Jij weet wat je gaat dragen en wat niet en dus ben jij de uitgelezen persoon om te beslissen!